KIZILAY EYNESİL'DE 7 TON SU DAĞITTI

KIZILAY EYNESİL'DE 7 TON SU DAĞITTI

 KIZILAY EYNESİL'DE 7 TON SU DAĞITTI
eynesil
G.Tarihi: 02.10.2016 13:18
8222 Okunma
0
KIZILAY EYNESİL'DE 7 TON SU DAĞITTI
Yaşanan sel felaketinden sonra dört gün süreyle su verilemeyen Eynesil İlçesinde Kızılay Giresun Şube Müdürlüğü ekiplerince su dağıtımı yapıldı. 
Kızılay Giresun Şube Müdürü Murat Cansız ilçeye temiz su gelene kadar Kızılay’ın su dağıtımına devam edeceğini belirterek, “Sel felaketinden sonra suları kesik olan Eynesil’in Gümüşçay Mahallesinde 7 ton içme suyu dağıttık. 5 ve 1,5 litrelik kaplarda dağıttığımız su için vatandaşımız yoğun ilgi gösterdi. İlçeye su verilene kadar su dağıtım işlemimiz devam edecektir. Bize her konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Türk Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık ile Yönetim Kurulu üyelerimize ve genel sekreterimize çok çok teşekkür ediyoruz. Bu sel felaketinden sonra siyasiler ve devlet yetkilileri ile birlikte afette zarar gören vatandaşlarımızı ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlarımıza şunu bilmesini isterim, Türk Kızılay’ı olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler. Bizler ihtiyacı olan hemen herkese elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. “dedi. 
Eynesil MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Gül’de su dağıtım esnasında Kızılay Giresun Şube Başkanı Murat Cansızı ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. 
Kızılay’ın dağıttığı su için teşekkür eden vatandaşlar ise,”İlçemizde su sıkıntısı inşallah bir an önce giderilir. Şu anda bize temiz su dağıtan Kızılay yetkililerine teşekkür ediyoruz. “dediler.
Ahmet CEYLAN - Hasan KEMAL

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri