Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'nden Sosyal Yardımlar

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'nden Sosyal Yardımlar

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'nden Sosyal Yardımlar
eynesil
G.Tarihi: 18.05.2019 12:40
2708 Okunma
1


Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'nden Sosyal Yardımlar


Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığı, muhtarlarlar aracılığı ile sosyal yardımda bulunuyor. Şube Başkanı Eynesil'li  değerli hemşerimiz İsmail Yamak, hayır mağazasını haftanın beş günü açık tuttuklarını söyledi.



Bir süre önce Kızılay Şube Başkanlığına seçilen İsmail Yamak ve yönetimi, çalışmalara hız vereceklerini ifade etmişlerdi.

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, kızılay personeli ile hazırladığı giysi yardım kolilerini 16 mahalle muhtarlığını ziyaret ederek bizzat kendisi teslim etti. Giysiler muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Yine ramazan ayı erzak yardım kolilerinin de bir süre sonra hazır olacağını belirten Başkan Yamak, bunların bir kısmını da yine muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırcaklarını ifade etti.
Hayır Mağazası Açıldı.
Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, ayrıca şube merkezinde bir odayı hayır mağazasıan dönüştürdüklerini, hafta içi beşgün ihtiyaç sahiplerinin muhtarlıklardan alacakları fakirlik kağıdı ile buradan ücretsiz olarak giysi alabileceklerini söyledi.











Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hatice Doğan 19988 2021.com 2 yıl önce
Eşi 2300tl maaş alıyor 3cocuk annesiyim maddi destek istiyorum ve erzak istiyorum gaziosmanPaşa pazarici deresokak dare2

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri