KOCAELİ'DE YAŞAYAN EYNESİLLİLER DERNEK KURDU

KOCAELİ'DE YAŞAYAN EYNESİLLİLER DERNEK KURDU

KOCAELİ'DE YAŞAYAN EYNESİLLİLER DERNEK KURDU
eynesil
G.Tarihi: 02.02.2018 11:01
6643 Okunma
4

KOCAELİ'DE YAŞAYAN EYNESİLLİLER DERNEK KURDU

İlçemizden Kocaelı’ye göç ederek gurbette yaşam sürdüren  hemşerilerimiz birlik ve beraberliklerini pekiştirmek ve dayanışma ruhunu diriltmek amacıyla İzmit’te “Kocaeli Eynesilliler Yardımlaşma Ve Kültür Derneği” (KEYDER) adında  bir dernek kurdular. Dernek kurma amaçlarının Kocaeli’nin il merkezi ve ilçelerinde dağınık olarak yaşayan kalabalık bir nüfusa sahip olan Eynesillilerin kendi kültürlerini, gelenek ve  göreneklerini kaybetmeden, yaşadıkları kente  uyum sağlamalarını kolaylaştırmak olduğunu dile getirdiler. Derneğin kurucuları , örgütlenerek hemşerilerinin karşılaştıkları sorunları güç birliği ile çözmek , sevinç ve acıları paylaşmak , yaşadıkları kentin sosyal hayatına  katkıda bulunmak istediklerini söylediler..
Kocaeli Eynesilliler Yardımlaşma Ve Kültür Derneği (KEYDER) nin kurucular kurulu Hüseyin Cebeci , Zeki Temeloğlu , Halil Öztürk, Mustafa Şanver Cebeci , Ahmet Tuzcu, Ural Topal , Hayati Çalık ve  Hasan Okur’dan oluşmaktadır.
 Eynesil Haber olarak ; Kocaeli’de  dernek kuran hemşerilerimizi kutluyor , emeği geçenlere teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.
HASAN KEMAL www.eynesilhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
birol cebeci6 yıl önce
hayırlı olsun başarılar dilerim selamlar
Gumrularin Cengiz6 yıl önce
hayirli olsun diyorum. yalniz biraz erkek egemen bir yapi görüntüsü vermissiniz... araniza, kurucular kuruluna bir kac tane bayan üyeler bulsaniz daha uygun bir yöntem olurdu. böyelikle onlarin da düsünceleri, istekleri, perspektivleri dernek tüzügüne eklenebilirdi veya eklenebilir... basarilar..
Yalçın Kemal.6 yıl önce
birlikte fayda vardır, hayırlı olsun der, başarılar dilerim...
Halil Bitiş6 yıl önce
hayırlı olsun. başarılar dilerim.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri