KOCAELİ'NDE EYNESİLLİLER DERNEĞİ AÇILDI

EYNESİLLİLER KOCAELİ DERNEĞİ AÇILDI

KOCAELİ'NDE EYNESİLLİLER DERNEĞİ AÇILDI
eynesil
G.Tarihi: 23.04.2018 10:57
4018 Okunma
2

KOCAELİ'NDE EYNESİLLİLER DERNEĞİ AÇILDI

KOCAELİ EYNESİLLİLER DERNEĞİ HEMŞERİLERİNİ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYONLA DERNEK BİNASI AÇILIŞI VE SONRASINDA YEMEK İLE  BİRARAYA GETİRDİ
19 OCAK 2018  tarihinde resmen kurularak örgütlenme faaliyetlerini tamamlayan Kocaeli Eynesilliler Yardımlaşma ve Kültür derneği  14 nisan 2018 cumartesi günü il ve ilçe protokolü ile hemşerilerimizin yoğun katılım sağladıkları muhteşem bir açılış töreni gerçekleştirdiler. Açılışa İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ,Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkan vekili Gültekin Gürüm, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş ,KOÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Halis Aygün , Eynesil Belediye Başkanı  Coşkun Somuncuoğlu , Kocaeli 20 ve 21. Dönem milletvekili Halil Çalık,  İzmit Seka Devlet Hastanesi Emekli Başhekimi Ope. Dr. Kemal Cebeci , Emekli Emniyet Müdürü Şinasi Yılgın ile çeşitli Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri katıldılar.Açılışın ardından  aynı gün Sekapark otelde dört yüz davetlinin katıldığı kalabalık bir yemekli organizasyonda buluşan  Eynesilliler hasret giderdiler. Eğlenceli yemeğe çok yoğun katılım oldu. Geceye ekibiyle Yöresel sanatçılarımız Sezer Özarslan , Halk oyunlar ekibiyle Utku Durmuş  ve kemençe üstatları Ulaş Küçüker . Hamit çiçek  ve Halil Çoban renk kattılar. Eynesilliler açılış töreninin ve yemek etkinliğinin kendilerine çok büyük moral verdiklerini dile getirerek yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür duygularını ifade ettiler.
YÖNETİM KURULU  :
Hüseyin CEBECİ (Başkan)
Servet Zeki TEMELOĞLU
Ural TOPAL
Şanver CEBECİ
Hayati ÇALIK
Halil ÖZTÜRK
Ahmet TUZCU
Hasan OKUR
DERNEK ADRESİ:Zabıtan mah.okan çay sk.no:6 yenidoğan/İzmit/KOCAELİ
Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Mehmet MEMİŞOĞLU5 yıl önce
hayırlı olsun.allah yar ve yardımcınız olsun.
AVNİ KARADAĞ5 yıl önce
kocaeli de yaşayan eynesili hemşerilerimizin bir araya gelerek kurmuş oldukları eynesilliler kültür ve dayanışma derneğinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. inşallah faydalı hizmetler yaparlar. başkan ve yönetimdeki hemşerilerime hayırlı olsun dileklerimi iletirim.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri