​MAHKEMEYİ KAZANAN ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ

​MAHKEMEYİ KAZANAN ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ

​MAHKEMEYİ KAZANAN ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 02.08.2017 19:16
3141 Okunma
1

MAHKEMEYİ KAZANAN ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ 

Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un Giresun Üniversitesine rektör olarak atanmasından sonra Giresun Üniversitesinde merkez ve ilçelerde bulunan bazı birimlerde de yeni atamalar yapılmıştı.
Bu atamalar doğrultusunda Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Mustafa Onur’un yerine Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysun Türkmen Müdür olarak getirilmişti.
Nisan 2012’den Mayıs 2016’ya kadar Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yürüten Yrd. Doç.Dr. Mustafa Onur bu atamanın ardından Ordu Bölge İdare Mahkemesine dava açtı.
Ordu Bölge İdare Mahkemesi Yrd. Doc. Dr. Onur’un Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine iadesine karar verdi.
Yrd. Doç.Dr. Mustafa Onur’un iki yıl daha Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne devam etmesi yönündeki kararın ardından, rektör tarafından Doç. Dr. Aysun Türkmen Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atandı.
Yrd. Doç.Dr. Mustafa Onur’un izinli olduğu, izin bitiminden sonra Eynesil’deki görevine başlayacağı bildirildi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri