MHP,ABDURRAHMAN GÜL İLE DEVAM DEDİ

​MHP, Abdurrahman Gül ile devam dedi

MHP,ABDURRAHMAN GÜL İLE DEVAM DEDİ
eynesil
G.Tarihi: 17.03.2017 11:16
3008 Okunma
0
MHP, Abdurrahman Gül ile devam dedi
MHP Eynesil İlçe Kongresi yapıldı. Divan Başkanlığını MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu’nun yaptığı kongrede, tek liste ile seçime giren Başkan Abdurrahman Gül, yeniden başkan seçildi.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu, teşkilat olarak genel merkezin aldığı kararlara uyduklarını belirterek neden “Evet” diyeceklerini açıkladı.
MHP Eynesil İlçe Başkanı Abdurrahman Gül ise yaptığı konuşmada, Allah’ın nizamını yeryüzüne hakim kılması ülküsünü taşıdığı için bu zahmetli, zahmetli olduğu kadar da zevkli göreve talip olduklarını belirterek başladığı konuşmasında, “Ükemizin içeriden ve dışarıdan kuşatılmaya çalışıldığı bu dönemde siyaset yapmanın zor olduğunu bilerek talip olduğumuz bu görevin arkadaşlarımızla bir ekip çalışması içerisinde üstesinden geleceğimize inanıyorum. Zaten rahmetli Başbuğumuz bize ‘Size kolay bir başarı vaat etmiyorum. Zorluğa katlanabilenler ve nefesi yetenler bizinle olup, kervanımıza katılsınlar.’ demişti. Ülkemizde maalesef bir fiili durum ve beka sorunu meselesi yüzünden bir hukuksuzluk yaşanmaktadır. Bunu gören Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli, Ülkede hukukun hakim kılınması için Anayasa değişikliğine gidilmesini ve parlamentoda görüşülerek referanduma sunulmasını önermiştir. 
Genel Başkanımızın belirtmiş olduğu gibi bu referandumda evet de çıksa, hayırda çıksa Eynesil ilçe teşkilatı olarak çıkacak iradeye saygı duyacağımızı belirtmek isterim.
Bu bağlamda tüm arkadaşlarımdan ve sevgili genç kardeşlerimden iki tarafında yapacak oldukları referandum çalışmalarına hoşgörü ile yaklaşıp, herhangi bir olumsuzluğa ve kargaşaya meydan verilmeyecek bir şekilde, bize yakışan olgunluk içerisinde karşılamalarını istirham ediyorum.”dedi.
Kongreye Giresun MHP İl Başkanı Müjdat Öz, MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu, Görele İlçe Başkanı Volkan Işkın, Tirebolu İlçe Başkanı Kemal Sezer, Espiye İlçe Başkanı Hüseyin Olgun, Keşap İlçe Başkanı Hasan Haliloğlu, Doğankent İlçe Başkanı Cemil Kara’nın yanı sıra, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, CHP Eynesil İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, SP Eynesil İlçe Başkanı Galip Usta, Eynesilli İşadamı Mehmet Melikoğlu’da katıldı. 
Tek liste ile seçime giren Abddurrahman Gül tekrar başkan seçildi. Gül’ün yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Adnan Kırlak, Halil Cansız, Muzaffer Murtezaoğlu, Şenol Bodur, Mustafa Sofu, İsmail Kemal, İsmail Hakki Gül, Sezgin Kırbıyık, Çağlar Memiş, Recep Bodur, Vahit Gödek, Hüseyin Çakır, Ender Kul ve Şakir Kurtal
Haber:Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri