MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK EYNESİL VE ÖREN BELDEMİZİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK EYNESİL VE ÖREN BELDEMİZİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK EYNESİL VE ÖREN BELDEMİZİ ZİYARET ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 19.01.2021 22:00
4715 Okunma
0


MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK EYNESİL VE ÖREN BELDEMİZİ ZİYARET ETTİ


Adalet ve Kalkınma Partisi "Ak Parti" Milletvekili Cemal Öztrük,Eynesil ve Ören Beldemize ziyaret gerçekleştirdi. 

Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, İl Başkanı Kenan Tatlı ve beraberindekilerle birlikte Eynesil ve Ören Beldemizde partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İlk önce annesi vefat eden ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Öztürk'e başsağlığı diledi ve cenaze törenine katıldı.Ardında parti binasına geçerek Başkan ve yönetim kuruluyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.Öztürk,daha sonra esnafları ziyaret ederek onları dinledi.Son olarak Ören Belediyesini ziyaret ederek Başkan Mustafa Eren'le bir süre sohbet ettt.Ziyaretin ardından ilçemizden ayrıldı.

Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu,” Milletvekilimiz Sayın Cemal Öztürk, beraberinde İl Başkanımız Kenan Tatlı ile ilçemizde bir dizi temaslarda bulundu.  Parti binamızda yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız ile bir araya gelen vekilimiz yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diledi. Bizde kendilerine ilçemiz ile ilgili kısa bir brifing verdik. İlçemizde devam eden çalışmalar ve yapılması gereken projeler konusunda dilek ve taleplerimizi kendilerine ilettik.  Gündeme getirdiğimiz her konu ile ilgili olarak bilgi paylaşımımız ve istişarelerimiz devam edecektir” dedi




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri