MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN İLÇE BELEDİYELERE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN İLÇE BELEDİYELERE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN İLÇE BELEDİYELERE ZİYARET
eynesil
G.Tarihi: 23.12.2019 10:47
1945 Okunma
0


MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN İLÇE BELEDİYELERE ZİYARET


Giresun Ak Parti Milletvekili Cemal Öztürk, Eynesil'le gelerek Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz'i makamında ziyaret etti…

Ak Parti Giresun Milletvekili, KEİPA Türk Delegasyonu Başkanı ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, 2 Aralık Pazartesi günü Eynesil ilçemize gelerek,Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz'i makamında ziyaret etti.
Başkan Karadeniz'de ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek milletvekiline teşekkür etti.
Aynı gün CHP’li Tirebolu Belediye Başkanı ile SP’li Çanakçı Belediye Başkanını da ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Öztürk, göreve yeni seçilen söz konusu belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti yapamadığını ve Meclis’teki  bütçe görüşmelerinin ardından bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi.Vekil Öztürk, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, “Giresun’un her yeri bizim hizmet alanımız içindedir. Hangi partili olursa olsun, tüm belediyeler bizim için Giresun’a hizmet makamlarıdır. Milletvekili olarak tüm belediyelerimizin ve başkanlarımızın hizmet açısından daima yanlarındayız ve destekçisiyiz. Belediyelerimizin ve başkanlarımızın ne dertleri varsa, onların Ankara’da takipçisiyiz. Biz, belediyelerimizin ve Giresun’un hizmetçisi ve destekçisiyiz” diyerek, ilimizdeki tüm belediyelere aynı görev anlayışıyla destek olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi ve ziyaret ettiği muhalif belediye başkanlarına başarılar dilediğini belirtti.
Mahmut BORA  - Hasan KEMAL
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri