MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK''TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK''TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK''TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
eynesil
G.Tarihi: 17.11.2017 09:34
1357 Okunma
0

MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK''TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, “ 2019 seçimlerinin hayati öneme sahip olduğunu ve AK PARTİ’NİN tek rakibinin de yine AK PARTİ olduğunu belirtti.

Partisinin Bulancak ve Piraziz İlçe Kongrelerinde konuşan Sabri Öztürk, teşkilat kongrelerinin değişim ve gelişim için çok önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

AK Partinin hizmette kendisiyle yarıştığını söyleyen Öztürk, 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılan hizmetlerin çok daha fazlasının milletin desteklediği AK PARTİ döneminde yapıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hizmet bizim için gerekli, asla yeterli değildir. Asıl olan insanın gönlüne girmektir” sözlerini hatırlatan Milletvekili Öztürk, amaçlarının Bulancak’ta Ahmet Amcanının gönlüne girmek olduğu gibi, Hakkari’deki Ayşe Teyzenin gönlüne girmek olduğunu da söyledi.

AK PARTİ’nin tek rakibinin yine kendisi olduğunu vurgulayan Sabri Öztürk, geçmişte yapılan hizmetlerden gurur duyduklarını ancak bunun yeterli görülmeyerek daha ileri bir hizmet anlayışının benimsenmesi gerektiğini kaydetti.

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, “insanların kalbini kırmadan,birlik beraberliğimize zarar vermeden, yolumuza devam edeceğiz. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yapmıyor. Bütün mazlum milletlere ve ülkelere de adeta bir umut oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, bu milleti,bu bayrağı ve bu devleti seven herkesin gururu olmuştur. O nedenle AK PARTİ’nin dava şuurunun çok üzerinde bir sorumluluk taşıyoruz” diye konuştu.

2019 Seçimlerinde çok çalışmaları gerektiğinin altını bir kez daha çizen Sabri Öztürk, bu seçimlerin son derece önemli olduğunu zira cumhurbaşkanının seçilememesi durumunda hükümetin kaybedileceğini kaydetti. Bu nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçtirmemek için sadece Türkiye’deki muhaliflerin değil bütün dünyadaki Türkiye düşmanlarının el birliği ile çalıştıklarına işaret eden Öztürk, Türkiye’nin kendi otomobilini üretme sürecinin başlamasına da değindi.

“YERLİ OTOMOBİL ALMANYA’YI RAHATSIZ ETTİ”

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde 5 babayiğidin biraraya geldiğini ve yerli otomobil üretimi için düğmeye basıldığını hatırlatan AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Türkiye’nin bu işten çok mutlu olduğunu ancak Almanya’nın bu işten bir o kadar rahatsız olduğunu dile getirdi.

Öztürk, “Almanya’dan bir gazete Türkiye’nin otomobilinin üzerine Türk Bayrağını koymuş, ülkemizde yapılacak otomobili tabuta benzetmiş. Bizim başarımızı istemeyen ne kadar Türkiye düşmanı varsa bizim işimizi o kadar sağlam yapmamız, birliğimizi o kadar sağlam kurmamız gerekiyor. Yolumuz uzun, işimiz zor ama imkansız değil. Biz tek yumruk oldukça inşallah bunu başaracağız” diye konuştu.

Sabri Öztürk sözlerini, Bulancak ve Piraziz İlçe teşkilatlarına teşekkür ederek ve yeni yönetime başarılar dileyerek sonlandırdı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri