MİNİK YÜREKLER BÜYÜK HEDEFLER

MİNİK YÜREKLER BÜYÜK HEDEFLER

MİNİK YÜREKLER BÜYÜK HEDEFLER
eynesil
G.Tarihi: 01.06.2019 04:27
959 Okunma
0
MİNİK YÜREKLER BÜYÜK HEDEFLER
Giresun Emniyet Müdürlüğünden Yapılan Açıklamada;
Giresun Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından İlimizde trafik bilincini geliştirmek ve çocuklarımızda trafik bilinci oluşturmak amacıyla “Minik Yürekler Büyük Hedefler” ve “Trafiği Eğlenerek Öğreniyorum” Projesi kapsamında çocuklarımıza seyyar trafik pisti ile Anaokulu ile ilkokul öğrencilerine yönelik yapılmakta olan eğitim faaliyetlerinde kontrolsüz yaya geçidi ve okul geçitlerinde” Trafikte yaya önceliği Bilincinin oluşturulması konusunda uygulamalarda sürücülerin öncelikli olarak yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlamaları ve ilk geçiş haklarının yayalarda olduğu konusunda bilgilendirmeler yapılarak seyyar trafik pistini İl Merkezinde bulunan Şehit İsa Yüksel İlkokulu, Abacıbükü İlkokulu ve Piraziz İlçesi Ömer Hekim İlkokulu, Yağlıdere İlçesi Üç Tepe İlkokulu ve Yumurcak Anaokulunun okul bahçelerine götürülerek toplam (1036) öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verilmiştir.
Yapılan Trafik eğitimlerinde çocuklarımıza karayolunda nasıl hareket etmeleri gerektiği, yaya geçidi kullanımı, trafik ışık ve işaretçilerine nasıl uymaları gerektiği ve trafikte karşılaşabilecekleri tehlikeler anlatılmıştır.
Ayrıca; çocuklarımıza trafik içinde güvenli hareket etmeyi, trafiği sevmeyi, Meydana gelen kazalarda ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek ve trafikte farkındalık yaratmak amacıyla Okul öncesi ve İlkokul çağında bulunan ve geleceğin sürücüleri olacak olan çocuklarımızın trafik bilincini geliştirmek amacıyla ilköğretim okullarında eğitim faaliyetlerimize devam edilecektir.

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri