MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ

MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ

MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ
eynesil
G.Tarihi: 15.02.2018 11:51
1234 Okunma
0

MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ
(Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği) EYİM-DER bünyesinde faaliyet gösteren Edep Okulundaki 12 minik öğrencide hayatının ilk karnelerini aldılar.
EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk, “Geçen yıl Eynesil Müftülüğü ile ortaklaşa başlatmış olduğumuz EYİM-DER edep okulunda çocuklar eğlenerek, oynayarak öğreniyorlar. 4-6 yaş gurubundaki öğrenciler, çocuk gelişimi ve ilahiyat okuyan 2 hafız öğretmenleri ve gönüllü bir anne eşliğinde, Diyanet ‘in müfredatı doğrultusunda günde 4 saat Diyanet’in atamış olduğu öğretmenlerden tarafından değerler eğitimi alıyorlar. Kalan süre içerisinde de Gönüllü eğitimci tarafından oynayarak, eğlenerek milli kültürler yönünden bilinçlendiriyorlar. 
Çocuklarımız beraber çizgi film, oyun odasın da oyun uyku odasında istirahat, toplu olarak yaşlarına uygun bir şekilde genel yetenekten hayata uyumluluk ve ilerde okul yaşamayı paylaşmayı öğreniyorlar. Dernekte bu yıl tam gün olarak eğlenceli bir şekilde eğitim ve öğretim devam ediyor. Karne tatilinde bizde 12 öğrencimize karnelerini verdik. Onlar için özel hazırladığımı karneler kendilerine hayat boyu bir anı olarak kalacaktır. Velilerimizin bu karneleri saklamaları ileriki günlerde onlara en büyük armağan olacaktır. Destek olan herkese teşekkür ederim. Rabbim vatanını milletini seven edepli nesiller yetiştirmeyi nasip etsin” dedi. Ahmet CEYLAN


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri