MUSAOĞLU;ÜRETİCİLERİMİZ ACELE ETMESİN FINDIK FİYATI YÜKSELECEKTİR

MUSAOĞLU;ÜRETİCİLERİMİZ ACELE ETMESİN FINDIK FİYATI YÜKSELECEKTİR

MUSAOĞLU;ÜRETİCİLERİMİZ ACELE ETMESİN FINDIK FİYATI YÜKSELECEKTİR
eynesil
G.Tarihi: 07.09.2019 16:08
2239 Okunma
0
MUSAOĞLU;ÜRETİCİLERİMİZ ACELE ETMESİN FINDIK FİYATI YÜKSELECEKTİR

Eynesil Ziraat Odası Başkanı Orhan Musaoğlu, 29-08-2019 perşembe bugün eynesilhaber mikrafonlarına Fındık ile ilgili kısa açıklamalarda bulundu.

Musaoğlu;İlk önemle söyliyeceğim kesinlikle emanete fınıdk vermesinler.Şuanki fiyat bizim beklediğimiz bir fiyat değil!Tüccarlar devletin açıkladığı 17 liranın altına fındık alımı yapıyor.Üreticilerimizin sabırlı olması lazım.Çünkü Fındığın  bugün TMO,fiskobirlik,Tarım Kredi ve İtalyan firması gibi güçlü 4 tane alıcısı var.Üreticilerimizin Fındıklarını ellerinde bekleterek yükseldikçe satmaları istiyoruz.Gurbetçilerimizin yoğun bir şekilde gittiği son günlerde fındığın tüccara çok satılmasıyla fiyatların düşüşe geçtiğini görüyoruz.Piyasada para sıkıntısı da var.Gurbetçilerimiz ve burada yaşayan vatandaşlarımız acil ihtiyaç olmadıktan sonra fındıklarını satmamalarını tavsiye ediyoruz.Fındık'ta ilersi için umut var.Bu yılki rekolte yüksek değil,beklenilen kadar fındık olmadı,Batı illerinde fındık daha da düşük.Yine söylüyorum:Elinde imkanı olan satmasın,çok ihtiyacı olan ihtiyacı kadar satsın.Biz inanıyoruz ki, fındık ileriki aylarda 17 liranın üzerine çıkacağını tahmin ediyoruz. Biz umut ediyoruzki,Fındık para edecek! üreticilerimizin biraz sabırlı olmasını acele etmemesini istiyoruz"dedi.Kaynak:www.eynesilhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri