MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU!

TİREBOLU MYO,TİREBOLU MYO’DA 22’NCİ MEZUNİYET COŞKUSU!

MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU!
eynesil
G.Tarihi: 16.05.2018 03:46
1602 Okunma
0

Giresun Üniversitesi’ne bağlı Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu’nda 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 9 Mayıs Çarşamba günü yapıldı…

Tirebolu’da 1994 yılında açılan ve bugüne kadar binlerce öğrenci mezun eden Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu’nda, 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 9 Mayıs Çarşamba günü ilçenin Körliman Mahallesindeki Spor Salonunda yapıldı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği törende, dereceye giren öğrencilere ödüller verilirken; geleneksel Kep Fırlatma merasimi de yapıldı.

Tirebolu MYO’daki 22’nci Mezuniyet Törenine; Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abbas Karaağaçlı, Tirebolu Belediye Başkan Yardımcısı Mazlum Tomak, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas, Tirebolu MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cora ve okulun tüm akademisyenleriyle ilçedeki daire amirleri katıldı. Proğram sunuculuğunu Merve Yetkin’in yaptığı Mezuniyet Töreninde, okul müdürü Cora ve Rektör Yardımcısı Soylu, öğrencilere hitaben birer konuşma yaparak, bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Daha sonra kürsüye davet edilen okul birincisi Alihan Sayın, mezun arkadaşları adına anlamlı bir konuşma yaparak, kendilerini yetiştiren hocalara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Ödül Törenine geçildi. İlk olarak okul birincisi Alihan Sayın, ödülünü Rektör Yardımcısı Soylu’nun elinden alırken; okul ikincisi Dilek Ünal’a Belediye Başkan Yardımcısı Tomak ve okul üçüncüsü Halil Mandal’a da İletişim Fakültesi Dekanı Elmas ödül verdi.

Okulda ilk 3’e giren öğrencilere verilen ödüllerin ardından, bölümlerinde birinci olan öğrencilerin ödüllendirme işlemine geçildi. Tirebolu MYO’da 2017-2018 Akademik Yılında Muhasebe ve Vergi Bölümünde Mehmet Ali Patan’ın; Geleneksel El Sanatları Bölümünde Filiz Şahin’in; Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünde Gülbahar Yılmaz’ın ve Elektrik ve Enerji Bölümünde ise Hasan Patan’ın birinci oldukları anons edilirken; daha sonra bölümlerinden mezun olan öğrencilere hocaları tarafından belgeleri dağıtıldı.

Salondaki proğramın son bölümünde geleneksel Kep Fırlatma Töreni yapıldı ve hep birlikte keplerini havaya atan öğrenciler, tribündeki velileriyle büyük sevinç yaşadılar. Kep Fırlatma Töreninden sonra katılımcılar MYO’daki El Sanatları Sergisini gezdiler.
Öte yandan, bu yıl 22’nci mezunlarını veren Tirebolu Mehmet Bayrak Yüksek Okulu, 2017-2018 Akademik Yılında 350 öğrenciyi daha mezun ettti. Bilindiği gibi, Tirebolu’da 1994 yılında eğitim-öğretime başlayan ve 12 yıl KTÜ bünyesinde faaliyet gösteren MYO, 2006 yılından bu yana Giresun Üniversitesi’ne bağlı olarak hizmet veriyor.Mahmut BORA

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri