“NASIL YAŞAMAK İSTERSENİZ, ÖYLE YAŞARSINIZ”

“NASIL YAŞAMAK İSTERSENİZ, ÖYLE YAŞARSINIZ”

“NASIL YAŞAMAK İSTERSENİZ, ÖYLE YAŞARSINIZ”
eynesil
G.Tarihi: 19.01.2018 11:09
1517 Okunma
0
“NASIL YAŞAMAK İSTERSENİZ, ÖYLE YAŞARSINIZ”
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine yönelik olarak, Yazar Serpil Ciritli tarafından “Pozitif Düşüncenin Hayatımıza Etkileri” konulu bir konferans düzenlendi.
Yazar Ciritli tarafından verilen konferansta pozitif ve negatif düşünmenin hayatımızı nasıl etkilediği örnekler ile anlatıldı.
Kuantum Yaşam Koçu ve Yazar Serpil Ciritli katılanlara, “Kin, öfke, kıskanma, korku yalancılık, kendine acımak, pişmanlık, hayal kırıklığı, çaresizlik gibi düşünceler negatif yaşamamızı sağlar. Ben bu düşünceleri hayatımdan çıkaracağım demedikçe negatif frekansla yaşamaya devam edeceğim denmektir. Sevgi, barış, neşe, uyum ve şefkat gibi duygular ise pozitif yaşamamızı sağlar. Neye inanırsak öyle yaşarız” dedi. 
Kuantumun Gücü, Gümüşlük Meleği ve Kavin adlı kitapları bulunan Yazar Sepil Ciritli 0-7 yaş aralığındaki yaşadıklarımızın tüm hayatımızı etkilediğini de belirtti. 
Yaklaşık bir saat süren konferanstan sonra, Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd.Doç. Dr Mustafa Onur tarafından imzalanan “Teşekkür Belgesi” Okutman Gökçenaz Gayret tarafından Yazar Sepil Ciritli’ye takdim edildi.
Program sonunda Okul Müdür Yardımcısı Mevlüt Kaya, katılanlar ve öğrenciler teşekkür etti. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri