​NEBİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİLERLE KUTLANACAK

​NEBİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİLERLE KUTLANACAK

​NEBİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİLERLE KUTLANACAK
eynesil
G.Tarihi: 04.12.2017 03:56
1492 Okunma
0
NEBİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİLERLE KUTLANACAK
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, Peygamber Efendimizin doğduğu gününün de içinde yer aldığı haftayı 'Mevlid-i Nebi Haftası' adıyla kutlanması kararından sonra il ve ilçe müftülükleri tarafından çeşitli kutlama programları hazırlandı. 
Eynesil’de yapılacak olan programlar ile ilgili bilgi İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, “ 29 Kasım’da, akşam namazı ile yatsı namazı arasında, Merkez Eski Cami, Merkez Yeni Cami, Merkez Yeşil Cami ve Ören Beldesi Merkez Camilerinde kandil programı düzenlenecektir. Ana program ise Merkez Yeni Camide gerçekleştirilecektir. Yine bu camilerimizde sabah namazlarında buluşmalarımız olacak. 
Âlemlere rahmet olarak gönderilen Muhammed Mustafa (s.a.s) Efendimizin dünyayı teşriflerini bir kez daha coşkuyla kutlayacağız. Gecemiz ve haftamız şimdiden mübarek olsun. Yüce Rabbimiz, Resûl-i Ekrem Efendimize duyduğumuz derin hürmet ve muhabbetimizi hiçbir zaman eksik etmesin” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri