ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
eynesil
G.Tarihi: 27.11.2017 16:51
1472 Okunma
0

ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU 
24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (EYİMDER) tarafından Yeni Cami’de, vefat eden öğretmenler için Kuran okutularak dualar edildi.
Eynesil İmam-Hatip okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından okunan Kuran’dan sonra bir açıklama yapan EYİM-DER Başkanı ve ÖNDER Eynesil temsilcisi Ramazan Öztürk, “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bizlerde EYİM-DER Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği olarak eli öpülesi öğretmenlerimizi unutmadık. Öğretmenlerimiz için Kuran Kerim tilavetinde bulunarak dualar ettik. Rahmeti Rahmana kavuşan öğretmenlerimizi, kıymetli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte yâd etmiş olduk. Allah Rahmet eylesin. Görevi başındaki öğretmenlerimize kolaylıklar, emekli olan öğretmenlerimize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.
Her ay okul öğrencilerimizin katıldığı Cuma günleri sabah namazı buluşmaları bu Cuma günü sabah namazında da gerçekleştirildi. Bu Cuma gününün 24 Kasım Öğretmenler Günü olması münasebetiyle ebediyete intikal eden öğretmenlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunarak dualar edildi. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Eynesil Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katıldığı program sonrası katılanlara sabah çorbası ikramında bulunuldu. 
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri