ÖREN'DE BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ

ÖREN'DE BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ

ÖREN'DE BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ
eynesil
G.Tarihi: 09.09.2017 06:37
2368 Okunma
0
2016-2017 Giresun 2. Amatör Lig Şampiyonu olan Ören Belediyespor Kulübü tarfından birlik ve beraberlik gecesine düzenledi.
Ören Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye, Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta, Ören Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Metin Özarslan, 
Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren, Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz, teknik heyet, futbolcular ve davetliler katıldı.

Gecede konuşan Ören Belediyespor Kulüp başkanı Bekir Süreyya Özarslan, Örenspor’a emeği geçmiş ve ebediyete göçmüş olanlara rahmet dileyerek,” Hayatta olan yönetici ağabeylerimize ve futbolcu kardeşlerimize sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum. 
Ören Belediye Spor Kulübü bu sezon Giresun 2. Amatör Ligde şampiyon olmuş, şampiyonluk kupasını beldemize getirerek bizleri onurlandırmıştır. Uzun bir aradan sonra 2. Amatör kümeden 1. amatör kümeye yükseldik. Şimdi amacımız 1. amatör kümeden süper amatör kümeye yükselmektir. Başta Teknik Direktörümüz Suat Emeksiz olmak üzere takım kaptanımızı, tüm futbolcuklarımızı tebrike ediyorum. Yağmur, kar soğuk denmeden takımımızı destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.
Bu başarı terle, azimle, fedakârlıkla ve aşkla gelen başarıdır. Bu başarının sonunda elde edilen birlikteliktir, beraberliktir ve gurudur” dedi
BAZI VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ VARDIR
Ören Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Metin Özarslan ise,”Ören Beldesi olarak bazı değerlerimizi vardır. Bunlar bir ailenin çocukları gibidir. Ören 1963 yılında belde olmuştur. Bu bizim için büyük bir değerdir. Gurbetteki Örenlilerin birleştirici gücü olarak kurulan Derneğimiz de beldemizin bir değeridir. Diğer taraftan 1986 yılında kurulan Örenspor’da beldemizin bir değeridir. Bu üç değerimizi özellikle korumalıyız. 
Ören Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak kulübümüze desteklerimiz devam edecektir” dedi.
Ören Belde Belediye Başkanı Habib Usta’da Belediyesopor’un başarısından gurur duyduklarını belirterek, “Ören Belde Spor Kulübümüz 1986 yılında Orhan Musaoğlu önderliğinde kurulmuş olup bu güne kadar birçok başarılara imza atmıştır. 2016-2017 sezonunda şampiyon olan Kulübümüzün teknik adamlarından yöneticilerine ve futbolcularına kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
Program sonunda Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta’ya Ören Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Metin Özarslan’a, Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren’e ve Amber Çay San. ve Tic. A:Ş yönetimine plaket verilerek takımın formaları hediye edildi. Ahmet CEYLAN


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri