​"PELİT TEKSTİL" EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ

​"PELİT TEKSTİL" EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ

​"PELİT TEKSTİL" EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ
eynesil
G.Tarihi: 22.12.2017 07:31
3217 Okunma
0
"PELİT TEKSTİL" EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ
Eynesil ilçemiz Mehmet Somuncuoğlu caddesine (Foto Güneş yanı Eren eczanesi karşısı ) yeni işyeri "PELİT TEKSTİL" hizmete girdi.
İlçemizin tanınmış simalarından ve Esnaflarından (PELİT LASTİK) Hasan Kırbıyık'ın eşi Belgin Kırbıyık'ın işletecek olduğu mağazanın bugün görkemli bir şekilde açılışı gerçekleştirildi.Açılış organizasyonunu ilçemizin ve yöremizin tanınmış sunucularından Ertuğrul Yayla (TOSUN PAŞA) yaptı.Saat:11:30'da Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'nun kordale kesimiyle açılan işyerine vatandaşlar oldukça rağbet gösterdi.Açılışa gelenlere pasta ve meyve suyu ikram edildi.
Bay ve Bayanlara yönelik Tekstil ürünleri satışı yapılacak
İşyerinde satılacak ürünlerden kısaca bilgi verirsek,"Çekyat örtüsü,çarşaf çeşitleri,uyku setleri,bebek uyku setleri,nevresim takımları,bornoz takımları,yorgan çeşitleri,yastık,bayan patik,uyku setleri,havlu çeşitleri,bay ve bayan iş çamaşırları,bay ve bayan çorapları ve Toka çeşitleri ..vs"









Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri