PROJECİ MÜDÜR TRABZON’A ATANDI

PROJECİ MÜDÜR TRABZON’A ATANDI

 PROJECİ MÜDÜR TRABZON’A ATANDI
eynesil
G.Tarihi: 25.01.2018 09:29
2614 Okunma
0

PROJECİ MÜDÜR TRABZON’A ATANDI

2012 yılından bu yana Eynesil İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yapan Fadıl Öztürk Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mühendis olarak tayin oldu. 
Eynesil İlçe Müdürlüğünü yürüttüğü 4 yıl boyunca Kamu Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Belediyelere projeler hazırlayarak katkı sağlayan, bölgede yatırım yapmak isteyenlere yön gösteren ve yardımcı olması ile Bölgenin gelişmesine katkı sağlamaya çalışan Fadıl Öztürk görevi Ziraat Mühendisi Emrah Tomruk’a teslim etti. 
Yeni yılla beraber görevinden ayrılan Fadıl Öztürk Eynesil Boztepe Balıkçı Barınağının kıyı yapılarının planlanması, Fındık kavsulu ve çay lifinde istiridye mantarı yetiştiriciliği, yerli meyve türlerinin çoğaltılarak korunması, engellilerle dış mekan süs bitkileri yetiştiriciliği, Görele Belediyesi için Japonya Büyükelçiliğinden Arama Kurtarma Aracı Temini Projesi, EYİM-DER için hazırlanan Hak Yolunda Engelleri Beraber Aşıyoruz isimli eğitim projesi, Karadeniz Omurilik Felçliler Derneği için DOKA tarafından desteklenen E Ticaret Sitesi kurulması projesi yine aynı Dernek için Merkezi Finans ve İhale Birimine sunulan Tatlı Dil Güler Yüz Çağrı ve Kayıt Merkezi projesi gibi projeler hazırlamıştı. 
Personelinin kişisel gelişimini sağlamak içinde projeler hazırlayan Fadıl Öztürk Peyzaj Eğitimi, Fotoğraf ve video kamera eğitimi, proje hazırlama eğitimi gibi faaliyetler gerçekleştirdi. 
Türkiye’nin TKDK tarafından desteklenmiş en büyük Balık İşleme ve Soğuk Hava Deposu projesinin Eynesil İlçesine kazandıran Fadıl Öztürk, Ören- Belen mahallesinde 1 adet İstiridye Mantarı Üretim İşletmesi ve 1 adet 30 Başlık Büyükbaş Hayvan Ahırı, Adaköy Köyüne 1 adet İstiridye Mantarı Üretim Tesisi ve 1 adet 500 metre kare sera yapılmasını da sağlamıştı.
Eynesil İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne vekâleten atanan Ziraat Mühendisi Emrah Tomruk, 1986 yılında Çarşıbaşı ilçesinde dünyaya geldi. KTÜ Ziraat Fakültesini bitiren Tomruk 2010 yılından bu yana Eynesil İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde, Ziraat Mühendisi olarak görev yapıyordu.Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri