REKTÖR COŞKUN'DAN TİREBOLU VE EYNESİL'DEKİ BİRİMLERE ZİYARET

REKTÖR COŞKUN'DAN TİREBOLU VE EYNESİL'DEKİ BİRİMLERE ZİYARET

REKTÖR COŞKUN'DAN TİREBOLU VE EYNESİL'DEKİ BİRİMLERE ZİYARET
eynesil
G.Tarihi: 03.05.2017 11:01
1821 Okunma
0
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, (26 Nisan 2017) dün Tirebolu ve Eynesil’de bulunan GRÜ birimlerini ziyaret etti.
Günün ilk ziyaretini Tirebolu’ya yapan Rektör Coşkun, Tirebolu İletişim Fakültesinde, Dekan Prof. Dr. Bayram Kaya,  öğretim üyeleri, idari personel ve öğrencilerle ile bir araya geldi. Fakültenin genel durumu hakkında bilgi alan Rektörümüz, yeni kurulan animasyon atölyesi, baskı odası ve stüdyoları gezip, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Günün ikinci ziyareti için Eynesil’e geçen Rektör Coşkun ve beraberindeki heyetin ilk durağı Eynesil Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Yılmaz Kurt ile üniversitenin ve ilçenin genel durumu hakkında görüşen Rektör, daha sonra Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu’na geçti.
Okul Müdürü Doç. Dr. Aysun Türkmen ve yüksekokul personelinin karşıladığı Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, eğitim faaliyetleri hakkında bir takım bilgiler aldıktan sonra, daha önce sel felaketinde hasar gören ve yeniden onarılan okul binasının bahçesinde incelemelerde bulundu.
www.eynesilhaber.com



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri