SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER

EYNESİL EYİM-DER,Giresun’un Eynesil ilçesinde İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri,

SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER
eynesil
G.Tarihi: 27.11.2016 23:09
6568 Okunma
0
Sabah namazında bir araya geldiler 
Giresun’un Eynesil ilçesinde İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Aynı Safı Paylaşanlar, Ümmet İçin Namaza" etkinliği kapsamında Eynesil Merkez Eski Camisi’nde saf tuttu.
EYİM-DER Gençlik Komisyonu, Aile Komisyonu ve Eynesil İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından organize edilen "Aynı Safı Paylaşanlar Ümmet İçin Namaza" etkinliği kapsamında İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürü Hulusi Çınar ve bazı öğretmenler ile birlikte Merkez Eski Camisi'nde Cuma günü sabah namazında bir araya geldi.
Merkez Camisi'nde bir araya gelen öğrenciler, namaza sonrası kendilerine ikram edilen sabah kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular.
EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk” EYİM-DER kendi içerisinde Okul Aile Birliği Komisyonu, Gençlik Komisyonu olarak yapılanmaya başladı. 
ÖNDER’in başlatmış olduğu ‘Aynı Safı Paylaşanlar, Ümmet İçin Namaza’ kampanyası çerçevesinde ilçemizdeki İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek sabah namazı kıldık. Şehitlerimiz için dua ettik. Daha sonra derneğimiz tarafından kendilerine sabah kahvaltısı ikramında bulunduk. Geçtiğimiz yıllarda da çeşitli vesileler ile öğrencilerimizle birlikte sabah namazında bir camide buluşarak sabah namazı kılıyorduk. Bu yıl ilk defa bir araya gelerek, bu etkinliğimizi Merkez Eski Camide gerçekleştirdik. Gençlik komisyonu başkanımız Mesut Kahraman Kibritçi’ye ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim. 
Merkez Eski Camide sabah namazı vaktinde gerçekleşen programa, yaklaşık 60 kişi katıldı.
Sabah namazının ardından hep birlikte kahvaltı yapan öğrenciler, evlerinin yolunu tuttu.


Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri