ŞEHİT HAKAN ERGİN İÇİN KUR'AN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF ..

ŞEHİT HAKAN ERGİN İÇİN KUR'AN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF ..

ŞEHİT HAKAN ERGİN İÇİN KUR'AN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF ..
eynesil
G.Tarihi: 03.08.2018 21:27
1914 Okunma
0
 

ŞEHİT HAKAN ERGİN İÇİN KUR'AN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF ..
Harun Sarıfakıoğulları, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda şehit düşen Uzm. Çvş. Hakan Ergin için okutulan Mevlid programına katıldı.
Şehit Uzm.Çvş. Hakan Ergin’in Eynesil Gümüşçay Mahallesi’nde baba evinin bulunduğu Fatih Caddesi’nde düzenlenen Mevlid Programında, şehidimiz için ailesi tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve Mevlid okutuldu.
Türk Bayraklarıyla donatılan Fatih Caddesindeki Mevlid Programına Katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken, Mevlid’e katılan Vali Sarıfakıoğulları, Şehidimizin babası Ahmet Ergin ile birlikte oturarak,  şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine tekrar sabırlar diledi.
Mevlid programına şehidin ailesinin yanı sıra; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, İl Jandarma Komutanı J.Alb. B.Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri