SİS DAĞI'NI AYILAR BASTI

SİS DAĞI'NI AYILAR BASTI

SİS DAĞI'NI AYILAR BASTI
eynesil
G.Tarihi: 15.01.2018 23:11
3403 Okunma
1
SİS DAĞI'NI AYILAR BASTI
2017 yılının bahar ayında ve 2018 yılının hemen başında evlere giren ayılar vatandaşların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.
Sis Dağı Yaylasında ormanlık alanlarda yaşayan ve sayıları her geçen gün artan ayılar kış uykusundan çok erken uyanınca sürüler halinde evlere girerek yiyecek aradı.İlk gelen bilgilere göre,Görele’ye bağlı Sisdağı Yaylası Eynesil Çayır obasında ayılar ahşap olan yirminin üzerinde evin kapısını  veya pençeresini kırarak içeri girdi.Eve girdiklerinde yiyecek olarak ne bulduysa alıp yiyen ayılar,buzdolaplarınında kapısını açarak içindeki gıda maddesi yiyecekleride yedi.Evlere maddi olarakda hasar veren ayılar ev sahiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.Ayılar tafından evinin zarar gördüğünü duyan bir çok vatandaş yaylaya giderek evin kapı ve bencerelerini onarıyor.Evine ayı girmeyen vatandşlar ise önlem amaçlı evin ahşap kapılarının üzerini demir saçla kaplama yaptığı görüldü.Evleri zarar gören vatandaşlar bu konuda yetkililerden destek beklediklerini ifade ettiler.Kaynak:eynesilhaber.com












 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri