TİREBOLU GENÇ ÖĞRETMENE AĞLIYOR

TİREBOLU'LU GENÇ ÖĞRETMEN KANSERE YENİK DÜŞTÜ

TİREBOLU GENÇ ÖĞRETMENE AĞLIYOR
eynesil
4039 Okunma
0
Tirebolulu öğretmen, kansere yenik düştü!
Tirebolu’nun Aşağıboynuyoğun Köyünden olan ve Güce’de görev yapan 26 yaşındaki talihsiz öğretmen Mesut Menteşe, yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatının baharında yaşama veda etti..!
Tirebolu’nun Aşağı Boynuyoğun Köyü nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki genç öğretmen, yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatının baharında yaşama veda etti.
Aslen Tirebolu Aşağı Boynuyoğun Köyü nüfusuna kayıtlı olup 2012 yılından beri Güce ÇPL’de İngilizce Öğretmenliği yapan 26 yaşındaki Mesut Menteşe, ciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Son kez Tirebolu Devlet Hastanesinde yatan ve bekar olduğu öğrenilen talihsiz öğretmen Menteşe, 23 Haziran Perşembe günü (bugün) öğlen saatlerinde hastanede son nefesini vererek ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu.
Güce ÇPL’de 4 yıldır yabancı dil eğitimi veren ve meslektaşlarıyla öğrencileri tarafından çok sevilen Mesut öğretmenin, genç yaşta yakalandığı amansız hastalık sonucu yaşama veda etmesi, Milli Eğitim camiasında da derin üzüntü yaratırken; talihsiz öğretmenin cenazesi 24 Haziran Cuma günü doğum yeri olan Tirebolu’nun Aşağı Boynuyoğun Köyünde toprağa verilecek.
Haber:Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri