TİREBOLU'DA KORKUNÇ PATLAMA!

Tirebolu’da korkunç patlama!

TİREBOLU'DA KORKUNÇ PATLAMA!
eynesil
G.Tarihi: 17.08.2017 23:35
3464 Okunma
0
GİRESUN-Tirebolu’da sabah saatlerinde bir lokantada meydana gelen korkunç patlama, ilçe halkı arasında büyük paniğe yol açtı ve patlama sesini duyanlar korku içinde sokağa fırladı.
Edinilen bilgiye göre, 9 Ağustos Çarşamba sabahı saat 04 sıralarında ilçenin Çarşı Mahallesi liman mevkiinde ki bir lokantada şiddetli bir patlama oldu. Sanayi tüpüne ait borulardan sızan gazın sıkışması sonucu meydana geldiği öğrenilen patlamada, büyük bir alev topu etrafa yayılırken; patlamanın olduğu lokanta, içindeki malzemelerle enkaz yığını haline geldi ve çevredeki çok sayıda binanın da camları kırıldı. Bu arada, olay yerinin karşısındaki büfenin önünde bulunan Nuri Demiröz adlı vatandaş, başına isabet eden bir cisimle hafif şekilde yaralandı ve çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla Tirebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın görgü tanıklarından Erdem Keskin, sabahın erken saatlerinde sahil kesimde bulunan büfelerini açmak için geldiğini ve namaz kılmak için camiye gittiği sırada çok şiddetli bir patlama duyduğunu ifade ederek, olaydan kıl payı yara almadan kurtulduğunu ve ilk önce bomba patladığını sandığını söyledi.
Celali Zambak'a ait lokantada meydana gelen patlamadan hemen sonra olay yerine intikal eden Emniyet ve İtfaiye  Ekipleri, çevrede gerekli önlemleri alarak, cam kırıklarıyla dolan yolun trafiğe açılması için yoğun çaba sarf ettiler. Patlama sırasında iş yerinde ve çevrede insan bulunmaması, olası bir facianın önüne geçerken; patlamada etraftaki çok sayıda iş yerinin camlarının kırıldığı görüldü. Şans eseri ölen olmayan patlamada meydana gelen maddi hasarın büyük olduğu ve yeni açılan lokantanın da sigortalı olmadığı bildirildi. 
Sabahın erken saatlerinde olay yerine gelen Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı ile Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yetkililerden ve görgü şahitlerinden bilgi alarak, patlamada hasar gören lokanta sahibi ve diğer esnaflara geçmiş olsun dileğinde bulundular.
Öte yandan, Tirebolu’da ki korkunç patlama ile ilgili soruşturma sürdürülürken; olayda enkaz haline gelen lokantada ile çevredeki iş yerlerinde hummalı bir temizleme çalışması başlatıldı. Patlamadaki maddi zararın tespiti için de çalışmalar yapıldığı kaydedildi.Mahmut-BORA-TİREBOLU



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri