TRABZONDA KAZADA VEFAT EDEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

TRABZONDA KAZADA VEFAT EDEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 24.06.2016 03:16
5180 Okunma
0
Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
KORKNUÇ KAZA, ARAÇLAR PERT
Alınan bilgiye göre, Ortahisar ilçesine bağlı Yeni Mahalle Sahil Yolu'ndan Akçaabat istikameti giden sürücüsü henüz belirlenemeyen 61 AJ 776 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı şeride geçerek, karşı yönden gelen Osman Zeki Çırak yönetimindeki 61 T 0077 plakalı ticari taksiye çarptı. Bu sırada aynı yönden gelen 61 AP 211 plakalı otomobil de duramayıp bu iki araca çarptı.
TAKSİ ŞOFÖRÜ, İKİ KIZ KARDEŞ VE ARKADAŞLARI HAYATINI KAYBETTİ
Olayda, ticari taksi şöförü Osman Zeki Çırak ile 61 AJ 776 plakalı otomobilde bulunan iki kız kardeş Ayşegül Demir ile Asiye Demir Solak ve arkadaşları Mihriban Sağlam hayatını kaybetti.
3  YARALININ TEDAVİSİ HASTANEDE SÜRÜYOR
Kazada kız kardeşlerden Elif Demir ve iş arkadaşları Binnur Sivrikaya,yaralanırken kazaya karışan araçta bulunan Mustafa Usta'da yaralı olarak kurtuldu. Yaralıların tedavileri hastanede devam ettiği kaydedildi.
ŞİRKET İFTARINA YETİŞMEK İSTİYORLARDI
Kazada hayatını kaybeden kız kardeşler ve iş arkadaşları çalıştıkları şirketlerinin düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere Akçaabat İlçesinde bir restorana gittikleri öğrenildi. Ancak hep birlikte yola çıkan kız kardeşler ve iş arkadaşları, iftara değil, ölüme beraber gitti.
4 KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Trabzon’da dün iftar saati meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden Ayşegül Demir ve ablası Asiye Demir Solak, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Düzköy Mahallesi Halul-i Rahman Camisi'nde kılınan cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede kardeşlerin babası Alaaddin Demir, Asiye Demir Solak’ın eşi Mustafa Solak, ayakta durmakta güçlük çekerken cenazedekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. İki kardeş kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde aile mezarlığında toprağa verilirken, aynı kazada ağır yaralanan Mihriban Sağlam da (21) kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde dün gece yaşam savaşını kaybettiği belirtildi. Aynı kazada yaralanan Elif Demir, Birsel Demir, Müesser Çavuş ve Binnur Sivrikaya’nın hastanede tedavileri sürerken ölen taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak ise Akçaabat ilçesinde toprağa verildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden kız kardeşler ile iş arkadaşları Mihriban Sağlam’ın dün akşam çalıştıkları şirketin iftar yemeğine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi. Kazada Demir kardeşlerin bulunduğu aracın karşı şeride uçması sonucu çarptıkları taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.
Kaynak:61saat.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri