TÜGVA Eynesil ve Görele Ziyaretleri

TÜGVA Bulancak’tan Eynesil ve Görele Ziyaretleri

TÜGVA Eynesil ve Görele Ziyaretleri
eynesil
G.Tarihi: 11.06.2018 22:56
1595 Okunma
0
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği tanışma ve kaynaşma ziyaretleri kapsamında Eynesil ve Görele’de temsilcilikleri yeni açılan TÜGVA teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

Eynesil İmam Hatipliler Derneği’nin daveti üzere Eynesil’de gerçekleştirilen iftara katılan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliği Eynesil ve Görele’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. TÜGVA Eynesil ve TÜGVA Görele temsilcileri bir araya gelen TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “TÜGVA Giresun il teşkilatımızın öncülüğünde ilçelerimizde iyi bir sinerji yakaladık. Genel Merkezimizin ve İl Temsilciliğimiz ile istişare halinde ilçelerimizde ortak projeler gerçekleştirmek teşkilatlarımız arasında kaynaşma ve birlikteliği artıracaktır.” Diyerek yeni görev alan TÜGVA Eynesil Temsilcisi Nurettin Köse ve ekibine ve TÜGVA Görele Temsilcisi Ceyhun Takır’a yeni görevlerinde bir kez daha başarılar diledi.  

TÜGVA Bulancak’tan şehit ailesine taziye

Eynesil’de ziyaretler gerçekleştiren TÜGVA Bulancak Yönetimi geçtiğimiz günlerde  TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlarda şehit olan Eynesil’li şehidimiz Uzman Çavuş Hakan Ergin’in ailesine taziye ziyaretlerinde bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri