TÜGVA Giresun’dan, Ortaokul Yaz Okulu

TÜGVA Giresun’dan, Ortaokul Yaz Okulu

TÜGVA Giresun’dan, Ortaokul Yaz Okulu
eynesil
G.Tarihi: 09.07.2017 00:15
1151 Okunma
0
TÜGVA Giresun’dan, Ortaokul Yaz Okulu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun Şubesi, okulların yaz tatiline girmesinin ardından 5 Temmuz’da ‘TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu’nu açıyor.

TÜGVA Giresun İl Başkanı Muhammet Anıl Kaya, konuyla alakalı şu düşünceleri paylaştı:

“Türkiye Gençlik Vakfı olarak, eğitim çağındaki tüm gençlerimiz başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hizmete yönelik projeler geliştiriyoruz. Bu kapsamda okulların yaz tatiline girdiği bu dönemde ortaokul öğrencilerimize yönelik bir proje geliştirdik. Projemizin adı ‘TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu’dur.

Bu proje ile öğrencilerimizin yaz tatilinde hem eğlenmesini, hem de yeni bilgiler öğrenmesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda; ‘Temel Dini Bilgiler’, ‘Peygamberimizin Hayatı’, ‘Esma-ül Hüsna’, ‘Kur’an-ı Kerim Okuma, ‘Edep-Ahlak’, ‘Spor-Gezi Faaliyetleri’, ‘Film-Sinema-Play Station’, ‘Kitap Okuma ve Yarışma’, ‘İngilizce Eğitimi’ ve ‘Okul Derslerine Destek’ başlıkları altında faaliyetlerimiz olacak.

Bu faaliyetler ile ortaokul seviyesindeki kardeşlerimizin iyi bir yaz tatili geçirmesinin yanı sıra, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına daha hazır hale gelmesi en büyük hedefimizdir. Türkiye; eğitimini en iyi şekilde almış, vatanına, milletine, bayrağına ve dinine bağlı gençlerin omuzlarında daha da büyüyecektir. Buna tüm kalbimizle inanıyor, Giresunlu ailelerin 0505 761 11 30 numaralı irtibat telefonunu aramalarını ve çocuklarını ‘TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu’na kayıt ettirmelerini bekliyoruz.”

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri