Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Giresun'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Giresun'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Giresun'da
eynesil
G.Tarihi: 22.08.2018 07:57
1295 Okunma
0
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Giresun'da
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan, 9 Ağustos Perşembe günü Valiliğimizi ziyaret etti.

Ordu ilinde 8 Ağustos Çarşamba günü meydana gelen sel felaketiyle ilgili incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ordu ilindeki incelemelerin ardından ilimize gelerek Valiliğimizi ziyaret etti.

Bakan Turhan, Valiliğimize gelişinde Valilik Protokol Girişinde Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları ve il protokolü tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Valilik Makamına geçen Bakan Turhan’a, Vali Sarıfakıoğulları tarafından ilimizdeki karayollarının ve yatırımların son durumu hakkında brifing verildi.

Vali Sarıfakıoğulları, Bakan Turhan’a Giresun şehir geçişinde yaşanan sıkıntının çözümü için Giresun Güney Çevre Yolu Projesinin önemli olduğuna vurgu yaparak, kısa vadede; Giresun Merkez Bulancak Durağı ile Liman Girişinin bulunduğu bölüme köprülü kavşak, Giresun Valilik Binası önüne Köprülü Trompet Kavşak ve Karadeniz Sahil Yolu Keşap girişine de bir Köprülü Kavşağın biran önce yapılmasının önem arz ettiğini belirtti.

Ziyaretin anısına Vali Sarıfakıoğulları, Bakan Turhan’a fındık ürünlerinden oluşan sepet ve Görele Kemençesi takdim etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan’ın Giresun Valiliğimizi ziyaretinde; KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan SARAÇ, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Canan Çelik, Vali Yardımcıları Recep Uzal, Metin Maytalman ve Rasim Belge,  İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Sahil Güvenlik 71. Komutanı Yüzbaşı Fırat Aslan, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın’da hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri