UMRE ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI

UMRE ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI

UMRE ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI
eynesil
G.Tarihi: 15.02.2017 09:16
1510 Okunma
0
Kur’an-ı Kerim’in anlamıyla buluşturan yarışma için başvuru süresinin bitmesine sayılı günler kaldı. Toplam 76 umre ödülünü kazanma fırsatı için son başvuru tarihi 19 Şubat.


UMRE ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI
 

Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek Ufka Yolculuk yarışmasında dereceye giren 76 kişinin umre seyahatiyle ödüllendirileceğini belirterek toplamda 27 bin TL para ödülü verileceğini Giresun’da düzenlenen yarışmada dereceye girenlere de il ödülleri takdim edileceğini ifade etti.
 
Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla, 76 umre ödülü ayrıca yarışmaya katılanlar arasından 10 kişinin de çekilişle Umre Seyahati ya da belirlenen ülkelerden birine (Fas &İspanya, Bosna Hersek, Hindistan, Kudüs, Özbekistan, Endonezya, Balkanlar, Tunus, Ürdün, İran) 5 günlük dosta yolculuk seyahati kazanacağını bildirdi. Yayla ayrıca iPad Air ve iPad Mini ödüllerinin de sahiplerini bulacağını ifade ederek Ufka Yolculuk Yarışması’na tüm Giresunluların katılımını beklediklerini söyledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri