VALİ EYNESİL ÖREN'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ EYNESİL ÖREN'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ EYNESİL ÖREN'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
eynesil
G.Tarihi: 22.10.2016 10:08
7685 Okunma
0
Giresun Valisi Hasan Karahan, Eynesil İlçesi Ören Beldesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
21 Eylül’de meydana gelen sel afeti hakkında durum değerlendirmesinde bulunmak üzere 14 Ekim Cuma günü Eynesil ilçesini ziyaret eden Vali Karahan, Eynesil’de gerçekleştirilen toplantının ardından Ören Beldesini de ziyaret etti.
Belde merkezinde ki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Karahan, Ören İlkokulu ve Ören Ortaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.


Sınıflara girerek bir süre ders içi aktiviteleri izleyen Vali Karahan, ders kitaplarını incelediği öğrencilere çeşitli sorular yöneltti.
Öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Vali Karahan, öğrencilere öğretmenlerini dikkatli dinlemeleri, derslerine günlük ve planlı çalışmaları, bol kitap okumaları, araştırmacı ve sorgulayıcı olmaları tavsiyesinde bulundu.
Vali Karahan, Ören Beldesine gerçekleştirdiği ziyarette son olarak Ören Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Habib Usta’dan beldenin sorunları ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Karahan’ın Ören Beldesine gerçekleştirdiği ziyarette; Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, İl Genel Meclis Başkanı A. Mürşit Gürel, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Giresun İl Afet İşleri Müdür Halil Topatan, Ören Belediye Başkanı Habib Usta, AK Parti Eynesil İlçe Başkanı Fatih Cansız ile Eynesil İl Genel Meclis Üyeleri Ziya Köse ve Gürsel Yılmaz da hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri