VALİ,VATANDAŞLARIN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

VALİ,VATANDAŞLARIN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

VALİ,VATANDAŞLARIN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ
eynesil
G.Tarihi: 14.11.2018 14:25
1161 Okunma
0


VALİ,VATANDAŞLARIN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
 
Vali Sarıfakıoğulları, 3 Kasım Cumartesi günü yerel basın mensupları ile Koçkayası Tabiat Parkı gezi programına giderken yol üzerinde bulunan kadınlar pazarına uğrayarak, pazarcı kadınlarla ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
 
Giresun'un Dereli ilçesindeki Kümbet Yaylası, Çifteoluklar Mevkiinde ki köylü kadınların kendi ürünlerini sattığı organik ürünlerden oluşan kadınlar pazarındaki esnaf ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Sarıfakıoğulları, pazarda satılan ürünler hakkında pazarcı kadınlardan bilgi aldı.
 
Kadınlar pazarında, kendi yetiştirdikleri ve ürettikleri ürünlerini satan köylü vatandaşlar, Vali Sarıfakıoğulları’na tezgahlarında bulunan ürünlerin tamamen organik ve kendi üretimleri ürünler olduğunu belirterek, tezgahlarda başta; kara lahana, çam sakızı, kuzu kulağı, nane, kekik, ısırgan otu, tereyağı, koyun peyniri, manda yoğurdu, üzüm pekmezi gibi kendi ürettikleri veya tabiattan topladıkları ürünleri sattıklarını söylediler.
 
Vali Sarıfakıoğulları, yayla turu düzenleyen ve Çifteoluk Mevkiindeki kadınlar pazarında mola veren engelli vatandaşlarımızdan oluşan grupla da yakından ilgilenerek bir süre sohbet edip, onlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Vatandaşlar, Vali Sarıfakıoğulları’nın kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, talep ve sorunlarını dinlediği için kendisine teşekkür ettiler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri