VATANDAŞ, TEMİZ ÇEVRE, YOL VE SU İSTEDİ

VATANDAŞ, TEMİZ ÇEVRE, YOL VE SU İSTEDİ

VATANDAŞ, TEMİZ ÇEVRE, YOL VE SU İSTEDİ
eynesil
G.Tarihi: 23.09.2017 22:26
1745 Okunma
0
VATANDAŞ, TEMİZ ÇEVRE, YOL VE SU İSTEDİ
İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısının ikincisi Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.
Özellikle bayanlarında yoğun olarak katıldığı toplantıda, emekli ebe Asiye Saka’nın başıboş hayvanların bakılması gerektiğini anlatırken ağlaması dikkat çekti.
Daha önce birincisi yapılan toplantıya nazaran bu defa katılım daha fazla oldu. Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, "Kamu hizmetlerinin daha verimli yürütülmesi konusunda vatandaşlarımızın dilek, öneri ve şikâyetlerini alarak en hızlı şekilde çözüm yoluna gidiyoruz. Toplantımızda ilçemizdeki kamu birim amirleri de hazır bulunuyor. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Bu toplantılarımız her ay düzenli olarak devam edecektir” dedi.
Kaymakam Kurt’un kısa konuşmasının ardından toplantıya katılanlar dilek ve şikâyetlerini aktardılar.
Vatandaşlar, yayla evlerindeki yıkımda hangi kriterler uygulandığının belirsiz olduğunu, Altınlı Mahallesinde kanalizasyon sorunu yaşandığını, alt geçitlerin pis ve bakımsız olduğunu, Eynesil Kalesi’nde çöplerin toplanmadığını, merkez ve köy yollarında araçların aşırı hız yaptıklarını, bazı köylerde susuzluk çekildiğini dile getirdiler. 
Toplantıda söz alan Emekli Ebe Asiye Saka ise başıboş köpek ve kediler için barınak yapılmasını, lokanta ve evlerden sağlanan artık yiyecekler ile bu hayvanlara bakılabilineceğini belirtti. Hayvanların aç kaldığın ve telef olduklarını belirten Asiye Saka’nın duygulanarak ağladığı gözlendi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri