YENİ BAŞKAN AHMET LATİF KARADENİZ MAZBATASINI ALDI

YENİ BAŞKAN AHMET LATİF KARADENİZ MAZBATASINI ALDI

YENİ BAŞKAN AHMET LATİF KARADENİZ MAZBATASINI ALDI
eynesil
G.Tarihi: 13.04.2019 17:53
3690 Okunma
1


YENİ BAŞKAN AHMET LATİF KARADENİZ MAZBATASINI ALDI


Eynesil'in Yeni Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz mazbatasını alarak görevine başladı.



31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 2 bin 773 seçmenin oyunu alarak seçilen Ahmet Latif Karadeniz,seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. 
Görele ilçesindeki Adliyeye giderek mazbatasını alan Karadeniz'e partililer ve vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.Sevgi gösterisinin ardından topluca hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karadeniz,Daha sonra partililer ve vatandaşlarla birlikte Eynesil'e gelerek yine partililer ve vatandaşlar birlikte bismillah deyip Belediye Binasına girdiler.Makam koltuğuna oturan Başkan Ahmet Latif Karadeniz,mesai saati boyunca vatandaşların kutlamalarını kabul ederek teşşekkür etti.



 Yeni Başkan Karadeniz yaptığı açıklamada; "halkın son 3 ayda kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek “ Biz bu seçimi Eynesil’le bütünleşerek aldık. Bize Eynesil’de her siyasi partiden oy geldi ve biz bu insanları mahcup etmeyeceğiz. Eynesil ilçemiz için yeni bir sayfa açıyoruz ve herkese bu yeni sürecin hayırlı olmasını diliyorum” diyerek en kısa bir zamanda çalışmalara başlayacak olduklarını söyledi.Ahmet Latif Karadeniz'in Beledye Başkanlığı Eynesil'le hayırlı olsun.

HASAN KEMAL EYNESİLHABER





Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri