YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN EYNESİL'E DESTEK SÖZÜ

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN EYNESİL'E DESTEK SÖZÜ

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN EYNESİL'E DESTEK SÖZÜ
eynesil
G.Tarihi: 22.10.2019 10:57
3022 Okunma
1
Eynesil Belediyesi ile Mersin’in Yenişehir Belediyesi kardeş belediye oldu. Kardeşlik protokolü Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tarafından Yenişehir’de imzalandı.

Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz” Eynesil için dev bir adıma imza attık ve Mersin ili Yenişehir ilçesiyle kardeş şehir protokolünü imzaladık. Bize ne faydası olacak sorularınızı duyar gibiyiz. İlçemize yapacağımız otogar, şehir planlama ve peyzaj, çok amaçlı midibüs ve birçok konuda yardımların sözünü aldık.
Eynesil için mükemmel bir hafta sonu oldu, bu şehre değer ve vizyon kazandırmaya devam edeceğiz. Projeler vardı seçimden önce bunlar ne oldu diyen vatandaşlarımıza tek bir cevabımız var, beklemede kalın ve bizi takip etmeyiunutmayın . Eynesil Belediyesi ile Mersin Yenişehir Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri