YÜRÜYEREK DÜNYAYI DOLAŞIYOR

YÜRÜYEREK DÜNYAYI DOLAŞIYOR

YÜRÜYEREK DÜNYAYI DOLAŞIYOR
eynesil
G.Tarihi: 19.08.2017 13:22
2337 Okunma
0
Yürüyerek dünyayı dolaşıyor
Fransalı turist Hubert Brenna yaya olarak çıktığı turda dünya turunda Eynesil’e uğradı
Yaklaşık bir ay önce Kapıkule Sınır Kapısından Türkiye’ye giriş yaptığını söyleyen Fransız turist daha önce tüm Afrika kıtasını ve orta doğudaki bazı ülkeleri de yaya gezdiğini belirtti.
Eynesil’deki kısa bir ara ve şehir turunda, Belçika’da yaşayan Eynesilli Gökmen Öztürk aracılığı ile konuştuğumuz 48 yaşındaki Hubert Brenna 48 “Daha öncede Türkiye’ye geldiğini belirten Brenna,”Türkiye çok güzel ve çok güvenli bir ülke. Daha önce gelmiştim. Yine Kapıkuleden Türkiye’ye giriş yaparak Anakara’dan doğu ve güneydoğu illerine giderek buraları gezdim. Bu defa Karadeniz Bölgesini özellikler görmek istedim. Kapıkuleden girdikten sonra İstanbul, Ankara, Çorum’dan Samsun’a ulaştım. Karadeniz Bölgesini boydan boya geçerek Gürcistan’a kadar gideceğim. Gürcistan’dan Ermenistan’a da geçmeyi düşünüyorum. Ermenistan gezimden sonra aynı yoldan geri döneceğim.”dedi.
Fransa’dan hareket ettikten sonra hiç araca binmediğini kaydeden Hubert Brenna,” Sadece İzmit ve Bolu’da kendi isteğim dışında Jandarma ve polis araçlarına bindirildim. Burada olma nedenim araştırıldıktan sonra serbest bırakılarak yoluma devam ettim. Dünyanın çeşitli yerlerini gezip görmekten başka bir amacım yok” dedi.
Kendisi için zaman ve yer sorunu olmadığını kaydeden Fransız turist Hubert Brenna akşam olduğunda sırtında taşıdığı çadırı kurup yattığını belirtti.  Ahmet CEYLAN


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri