AMBERÇAY EYNESİL BELEDİYESPOR EVİNDE İLK GALİBİYETİ...

AMBERÇAY EYNESİL BELEDİYESPOR EVİNDE İLK GALİBİYETİ...

AMBERÇAY EYNESİL BELEDİYESPOR EVİNDE İLK GALİBİYETİ...
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 04.11.2022 04:27
872 Okunma
0
AMBERÇAY EYNESİL BELEDİYESPOR EVİNDE İLK GALİBİYETİ...

Türkiye 3. Ligindeki güzide temsilcimiz Eynesil Belediyespor, Vakfıkebir’deki Karadeniz Derbisinde Trabzon temsilcisi Ofspor’u, ilk yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup ederek, şeytanın bacağını kırdı ve sahasında ilk kez galip geldi…

Bu sezon ilk kez mücadele verdiği 3’ncü Ligde aldığı sürpriz sonuçlarla dikkat çeken güzide temsilcimiz Amber Çay Eynesil Belediyespor, nihayet şeytanın bacağını kırdı ve kendi sahasında ilk galibiyetini 8’nci haftada Trabzon temsilcisi Ofspor karşısında aldı. Turuncu-Mavili temsilcimiz Eynesil Belediyespor, Vakfıbebir’de oynadığı Karadeniz Derbisinde Ofspor’u, ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve taraftarlarına büyük sevinç yaşattı.Ligde daha önce Vakfıkebir’de oynadığı ilk 3 maçta galibiyet ve gol yüzü göremeyen güzide temsilcimiz, 23 Ekim Pazar günü Trabzon temsilcisi Ofspor karşısında ilk yarıda sonuca gitti ve 21’nci dakikada Doğukan Delimehmet ve 45’de Selahattin Enes Kılıç’ın golleriyle 2-0 kazanarak, sahasında ilk galibiyetini almış oldu. Bu zamana kadar deplasmanlarda oynadığı 4 maçtan 3’ünü kazanan ve birinde de mağlup olan Eynesil Belediyespor, kendi evinde aldığı galibiyetle puanını 15’e çıkarırken; grubunda da yeniden 3’ncü sıraya çıktı.

Başarılı temsilcimiz Eynesil Belediyespor, ligdeki 9’ncu maçını hafta sonu deplasmanda güçlü ve iddialı rakibi Iğdır FK ile oynayacak. Bu zorlu karşılaşma 30 Ekim Pazar günü saat 14’te başlayacak. Temsilcimize bu maç için şimdiden başarılar diliyoruz.           
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri