​EYİMDER’DEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA HEDİYESİ

​EYİMDER’DEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA HEDİYESİ

​EYİMDER’DEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA HEDİYESİ
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 08.11.2022 22:17
709 Okunma
0
EYİMDER’DEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA 
Eynesil İmam Hatipliler Derneği (EYİMDER) İmam Hatipliler Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsamında ilçedeki Mustafa Yüksel İlk Okulu 4. Sınıf öğrencilerine ve İmam Hatip Ortaokulları 5. sınıflarına öğrencilerine sırt çantası hediye edilecek. 

EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk,”İmam Hatip okullarının kuruluş günü olarak kabul edilen 13 Ekim tarihinin içinde bulunduğu hafta ülkemizde İmam Hatipler Haftası olarak kabul edilmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 13-17 Ekim tarihlerinde, İmam Hatip alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumları çeşitli programlarla İmam Hatip Okullarının kuruluşunu İmam Hatipler haftası olarak kutlanmaktadır.
Bizde İmam Hatipliler Derneği (EYİMDER ) olarak İmam Hatipliler Haftası kutlamalarında Mustafa Yüksel İlk Okulu 4. Sınıflarına yönelik, İmam hatip ortaokulları 5. sınıflarına yönelik sırt çantası yaptırdık. Önce ilçemizde görev yapan basın mensuplarına hediye ederek başladık” dedi.  
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri