EYNESİL BELEDİYESPOR ZİRVEYE ORTAK!...

NAMAĞLUP EYNESİL BELEDİYESPOR ZİRVEYE ORTAK!...

EYNESİL BELEDİYESPOR ZİRVEYE ORTAK!...
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 02.12.2021 08:30
912 Okunma
0


EYNESİL BELEDİYESPOR ZİRVEYE ORTAK!...​

Tarihinde ilk kez katıldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan namağlup Eynesil Belediyespor'da ligde alınan başarılı sonuçların sevinci yaşanıyor.

TECRÜBELİ TEKNİK ADAMI METİN AYDIN: "İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA DA İYİ OLACAĞIZ"

Takımın başına Giresun'un efsane teknik direktörü Metin Aydın'ı getirerek beklentileri yüksek tutan Eynesil Belediyespor yönetimi çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor.

Eynesil Belediyespor teknik direktörü Metin Aydın evlerinde oynadıkları Sebat Gençlik maçında oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun kaldığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bilindiği üzere mücadele ettiğimiz 2. Bölge 2. Grup Bal liginde oynadığımız üç müsabakadan 2 galibiyet ve 1 beraberlik çıkararak ligde zirve yarışına ortak olduk. Oyuncularım her maç üzerine koyarak ilerliyorlar. Gelecek haftalarda daha da iyi olacağımızı söyleyebilirim.

Sebat maçı bizim için geride kaldı. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız DSİ Karadenizspor maçını düşünüyoruz. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapacağız. Biz Eynesil Belediyespor olarak her rakibimize aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. DSİ maçı da bunlardan biri. Sahadan 3 puanla ayrılıp Eynesil Belediyesporlu taraftarlarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum."Uğur Akbayrak



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri