EYNESİL MYO MÜDÜRÜNE ZİYARET..

EYNESİL MYO MÜDÜRÜNE ZİYARET..

EYNESİL MYO MÜDÜRÜNE ZİYARET..
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 02.04.2022 07:04
1454 Okunma
1
EYNESİL MYO MÜDÜRÜNE ZİYARET..
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu (MYO) müdürü  ve EYİMDER yönetim kurulu üyesi Engin Kabanı EYİMDER başkanı Ramazan Öztürk ile ziyaret ederek yeni öğretim yılı ve okul hakkında bilgilerek alarak kahve tadında sohbet ettik.
Okul müdürü Engin Kaban ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bizlere teşekkür etti.Kaban,"Eynesil Kamil Nalbant MYO bahar döneminde aktif olan Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık, Hukuk Büro yönetim bölümlerimizde  kayıtlı 781 öğrenci ile eğitim-öğretime sorunsuz bir şekilde devam edilmektedir. Ülkemizin dört bir yanından okulumuzu  tercih ederek gelen öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim-öğretim hayatlarını tamamlayarak ilçemizden memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamak, onları hayata hazırlamak, ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmelerine  katkı sağlamak temel amacımızdır"dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
HASAN ARSLAN2 yıl önce
ENİŞTE BİR KURUMU ZİYARETE GİTTİNİZ KARŞINIZDAKİ İNSAN OKULUN MÜDÜRÜ MYO TAVRINIZI BEĞENMEDİM KARŞINIZDA OTURAN İNSAN İLÇEMİZİN M Y O MÜDÜRÜ ...............ADAMIN BAŞINDA FESİ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE SELAMLAR ...............

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri