​HIZ YAYINLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER..

​HIZ YAYINLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER..

​HIZ YAYINLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER..
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 26.12.2022 08:37
669 Okunma
0
HIZ YAYINLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER..
Hız Yayınları tarafından Eynesil’e gönderilen 200 kitap öğrencilere dağıtıldı. Eynesil Ziraat Odası Başkanlığına gelen ortaokul öğrencilerine yönelik kitaplar Ziraat Odası Başkanı Orhan Musaoğlu tarafından Ören Ortaokulu’nda öğrencilere dağıtıldı.  
Eynesil Ziraat Odası Başkanı Orhan Musaoğlu, “Hız Yayınları tarafından bir yakınımız aracılığı ile bize yaklaşık 200 adet kitap gönderildi. Ortaokul Öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmış yardımcı kitaplar, hazırlık kitapları ve sorun bankası kitaplarını öğrencilerimize ulaştırdık. Hız Yayınlarının yönetim ve tüm personeline teşekkür ediyorum.  Kitapları verdiğimiz öğrencilerimize yararlı olmasını diliyorum” dedi. 
Ören Ortaokulu İdarecileri ve öğretmenleri de Eynesil Ziraat Odası başkanına teşekkür ederek mumnuniyetlerini dile getirdiler. 
Kitapların öğrencilere çok yararlı olacağını belirten bazı öğrenci velileri de, “Bu kitapların çocuklarımızın eğitimince büyük katkısı olacaktır. Çocuklarımıza ve bizler bu güzel jesti yapan Hız Yayınlarına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca vesile olan Orhan Musaoğlu’na ve kitapların sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri