İYİ PARTİLİLER EYNESİL İLÇE ZİYARETİ YAPTILAR

İYİ PARTİLİLER EYNESİL İLÇE ZİYARETİ

İYİ PARTİLİLER  EYNESİL  İLÇE ZİYARETİ YAPTILAR
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 11.09.2021 05:10
1747 Okunma
0
“Amacımız milleti bulunduğu durumdan kurtarmaktır”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel Eynesil’de esnaf ziyaretinde bulundu. İlçe gelişinde ilk olarak parti teşkilatında, partiye yeni katılanlara rozetlerini takan Yüksel, İYİ Partinin tek amacının milleti bulunduğu durumdan kurtarmak ve devleti güçlü, milleti mutlu kılmak olduğunu söyledi.


Partililer yönelik olarak kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel,” Ülkemizin geldiği bu noktada, bu ülkemizin kurtuluşunun sadece İYİ Parti ve lideri Akşener olduğu bir daha ortaya çıkmıştır. Hem Afganistan il ilgili öngörüşü hem Suriye politikalarının bayatlaşımı hem de iç politikalardaki öngörüleri  Meral Akşener’in  engin devlet bilgisini bir kez daha ortaya koymuştur. İYİ Partinin tek amacı bu milleti bulunduğu durumdan kurtarmak, devleti güçlü, milleti mutlu kılmak içindir. Bizim kalbimiz ile dilimiz birdir. Türk milleti bunu bildiği için bizi sahalara sürdü.  Bu milleti dünyada yüzü gülen, ekonomik sıkıntısı olmayan bu coğrafyada başı dik, bayrağı havada ve Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatacak kadro olduğu için biz buradayız. Bu millet bunun için bize güvendi.  Bizde verdiğimiz sözü yerine getirmek için buradayız.  Başarana kadar devam, yorulmak yok. Allah yardımcımız olsun” dedi. 
TMO PEŞİN ALIM YAPSIN
İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu ise fındıkta geç ödeme yapılması nedeniyle fiyatların düştüğünü belirtti.
Eroğlu,” Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yayınladığı bir genelge ile almış olduğu fındığa 21 gün sonra ödeme yapıyor. Peşin ödenmediği için üretici tüccarlara yöneldi. Tüccar peşin ödüyor. Dolaysıyla fiyatlar devletin söylediğinin altına düştü.  25 liraya düştü fiyatlar.  Biz TMO’yu peşin ödeme yapmaya davet ediyoruz. İlgililerin, yetkililerin ve siyasilerin bu konuda dikkatini çekmek istiyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara rozetlerin takılmasından sonra ilçe esnafı nezdinde ziyaretler gerçekleştirildi.   
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel’in Eynesil ziyaretine Giresun İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu, Eynesil İlçe Başkanı Orhan Musaoğlu bazı ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri