​MHP HEYETİ, EYNESİL'DE "ADIM ADIM 2023" TOPLANTISI DÜZENLEDİ

​MHP HEYETİ, EYNESİL'DE "ADIM ADIM 2023" TOPLANTISI DÜZENLEDİ

​MHP HEYETİ, EYNESİL'DE "ADIM ADIM 2023" TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 24.10.2022 07:13
789 Okunma
0
MHP HEYETİ, EYNESİL'DE "ADIM ADIM 2023" TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Eynesil Sahil Parkında düzenlenen toplantı, TBMM İdari Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP MYK üyeleri Özgür Bayraktar ve Musa Küçük, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu, MHP Eynesil İlçe Başkanı Suphi İncekara, diğer partililer ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşti.
Toplantıda konuşan, MHP Eynesil İlçe Başkanı Suphi İncekara,”Büyük Türk Milleti 2023 seçimlerinde Türkiye üzerinde karanlık senaryolar yazanlara, hürriyetine göz dikenlere, geleceğini gasp etmeye çalışanlara en güzel cevabı sandıkta verecektir” dedi. 
Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren, Ak Parti ve MHP’yi ima ederek, “Bizler bir ağacın dalları gibiyiz, ayrımız gayrimiz yok. Biri birimize destek olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.  
“ ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NET”
MYK üyeleri ve diğer konuşmacılardan sonra söz alan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,”Üç Hilal’e gönül vermek öyle kolay değil, herkesin harcıda değil. Milliyetçi Hareket Partisini bir parti olarak, oy sevdalısı, oy avcısı olarak görmekte çok yanlış. Biz bu ülkenin kendisiyiz. Biz bu ülkenin çakılı, çimentosu, taşı toprağıyız. Halkın gönlündeki yerimizi görüyorum. 1999 anketlerde yüzde 7 gösterilirken, sahada halkımız bize yüzde 18’leri gösterdi. Bu vatandaşa bu halka şu anda da inanıyorum ki, ‘önce insan, önce milletim’ diyen kıymetli genel başkanımın emrindeyiz. Sandıklardan yine tulum çıkaracağız” dedi.  
 MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal,“ Biz, 2023 yılında, Sayın Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraber ‘adayımız belli, kararımız net’ diye açıklama yaptık Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımız, Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi sizden aldığı güç ile sizden aldığı destek ile dünyayı yönetiyor. Dünya yönetmeye en hazır, en gerekli unsurun Türk Milleti olduğunu gösteriyor.  Gurur duyarak söylüyorum, altını çizerek söylüyorum, biz geliyoruz.” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri