MİLLETVEKİLİ AYDIN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ AYDIN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ AYDIN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 31.08.2021 06:16
1857 Okunma
0
MİLLETVEKİLİ AYDIN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Çarşamba gününü Eynesil’e ayırdı.
AK Parti Eynesil İlçe Başkanlığı; Aydın’ın ilk durağı olurken, esnaf ve vatandaşlarla buluşmasında İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Milletvekili Aydın’a eşlik etti. Ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Aydın;” Eynesil ilçemizde hemşehrilerimizle hasret giderdik. Esnafımızın samimi karşılamasına ve hoş sohbetine nail olduk. Milletimizin gönlüne dokunmak, sorunlarıyla hemhâl olmak, onların derdini dinlemek bizim temel önceliğimizdir. Her daim milletimizle birlikte iç içe olan bir siyasi geleneğin temsilcileri olarak yolumuza devam ediyoruz. Bizler gerek seçim bölgemiz Giresun’da gerekse görev yerimiz Ankara’da millete kapısını kapayanlardan olmadık. Şimdi Koronavirüsle mücadele döneminde ayrı kaldığımız zamanı telafi etmek ve milletimizle birlikte olmak için sahada yerimizi alıyoruz. Milletimiz bizim başımızın tacıdır. Giresun’un evlatları olarak Giresunlu hemşehrilerimize hizmet etmenin bahtiyarlığı ise bizim nazarımızda bambaşka bir duygudur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülke yönetiminde yoğun çalışma içerisindeyken bizlerde milletimizle birlikte sahada yer almaya devam edeceğiz. Sıcak karşılamaları, samimi muhabbetleri ve nazik misafirperverlikleri için bütün Eynesilli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.“ dedi.
Eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’na bir ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Aydın, Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Kırlak ile Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Bektaş’ı da ziyaret etti. Bir dönem AK Parti’de İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Eynesil Boztepe Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karaal’ı da ziyaret eden Aydın;” AK Parti, vefa yükünün her daim omuzlarda taşındığı bir partidir. Davamız için emek sarf eden, gayret eden herkesten Allah razı olsun. Milletimize hizmet yolunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarından bir nebze yük almak için kim çalışmışsa; onları hatırlamak, vefa göstermek bizim boynumuzun borcudur. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.












 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri