ÖĞRETMEN YILMAZ KÖSE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖĞRETMEN YILMAZ KÖSE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖĞRETMEN YILMAZ KÖSE TOPRAĞA VERİLDİ
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 12.12.2021 23:40
1889 Okunma
0
ÖĞRETMEN YILMAZ KÖSE TOPRAĞA VERİLDİ

Eynesil ilçemizde kanser tedavisi nedeniyle uzun süre ayrı kaldığı öğrencilerine yeniden kavuşmayı bekleyen, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Yılmaz Köse (53), kansere yenik düştü.
Yaklaşık 18 aydan bu yana kanser tedavisi gören, bir süre önce ilik nakli olduktan sonra çok sevdiği öğrencileri ile yeniden bir araya gelme hayali kuran, 29 yıllık öğretmen Yılmaz Köse hayatını kaybetti.
1986 yılında Eynesil İmam Hatip Lisesinin ilk mezunlarından olan Yılmaz Köse 1992 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Keşap ilçesindeki Şehit Ömer Öztürk İlkokuluna din kültürü öğretmeni olarak atandı. Köse, 1995 yılında Artvin’e atanarak burada 3 yıl süreyle görev yaptıktan sonra 1998 yılında Eynesil Mustafa Yüksel İlköğretim Okuluna atandı. 2012 yılında ise Eynesil İmam Hatip Ortaokulunda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevine devam ederken amansız hastalığa yakalandı.
Yılmaz Köse 08-12-2021 perşembe günü Eynesil Merkez Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Gümüşçay Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Eynesil Müftüsü Yılmaz Çelik’in kıldırdığı cenaze namaz ailesinin yanı sıra, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, öğretmen arkadaşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ahmet CEYLAN




 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri