​15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA TÖRENLERİ

​15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA TÖRENLERİ

​15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA TÖRENLERİ
Giresun
5175 Okunma
0
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA TÖRENLERİ

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri AKTAŞ; 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen hain darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle, Giresun Valiliği organizesinde tertiplenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma” törenlerine katıldı.
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri, 15 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’de Atatürk Meydanı’nda “15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi” açılışı ile başladı ve ardından Tirebolu ilçesi Karademir Köyü’nde 15 Temmuz Şehidimiz İsmail Kefal'in kabrini ziyaret edilerek Kur’anı Kerim Tilaveti ve Duaların okunmasıyla devam etti.
Şehitlerimizin ruhu için Hacı Miktad Camiinde saat 16.00’da okutulan Mevlid-i Şerif ve yapılan dualardan sonra Atatürk Meydanında saat 17.30 da Prof. Dr. Yavuz Bayram’ın konuşmacı olarak katıldığı “18 Mart’tan 15 Temmuz’a İstiklâl Mücadelemiz” konulu konferans, Mehteran Gösterisi, 15 Temmuz Şehitleri Anısına Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunması ile başlayan “Demokrasi Nöbeti”, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Protokol Konuşmaları ile devam etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz konuşması Atatürk Meydanı’na kurulan dev ekrandan törene katılanlara canlı yayında izletildi.
Tören; şiirlerin okunması, 15 Temmuz anısına çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve gençlerimize ödüllerinin verilmesi, ‘Sancak Koşusu’na katılan sporculara ‘Katılım Belgesi’ verilmesi, 15 Temmuz Kahramanı İsmail Kefal Belgeseli, 15 Temmuz Kısa Film Gösterimi, 15 Temmuz Demokrasi Zafer Marşı, Geceden Şafağa 15 Temmuz TRT Belgeseli ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan çeşitli kısa film ve belgesellerle devam ederek saat 00.13’de tüm Camilerimizde ‘Selâ Okunması’ ile sona ermiştir.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi anma programının sona ermesinin ardından, Sayın Valimiz Enver ÜNLÜ beraberinde gece 00.20’de Giresun Belediyesi tarafından Giresun Valiliği’nin önündeki kavşağa yaptırılan “ Ay Yıldız Anıtı”nın açılış töreni gerçekleştirilmiştir.
GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri