ABD'DE YAŞAN GİRESUNLU GENCİN DOĞAN SLX SEVGİSİ

ABD’de Giresun Keşaplı Ali Zivalioğlu’nun Doğan SLX Sevgisi

ABD'DE YAŞAN GİRESUNLU GENCİN DOĞAN SLX SEVGİSİ
Giresun
G.Tarihi: 08.06.2023 05:53
1255 Okunma
0
ABD’de Giresun Keşaplı Ali Zivalioğlu’nun Doğan SLX Sevgisi
Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde yaşayan Ali Zivalioğlu "Çocukluk Aşkım" dediği Doğan SLX'i uzun uğraşlar sonucu New Jersey eyaletine getirdi.
Hasan Çelik/ABD - TOFAŞ Doğan SLX aracını Amerika Birleşik Devletleri’ne götüren ve Aslen Giresun - Keşaplı olan Ali Zivalıoğlu, 17 yıldır Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde Kamyonculuk işiyle uğraşıyor. Türkiye'deki bu tip araçların bir çok özelliğinin Amerika'daki trafik sistemine uymadığını vurgulayan Zivalıoğlu, bu aracın sevdalıları ancak beni anlar." diyerek TOFAŞ sevgisini” ifade etti. İş adamı Ali Zivalıoğlu, “Bursa’dan aldığı TOFAŞ Doğan SLX aracını yeniden kendi zevkine göre modifye, yeni tesisat, camlara film, soğutucu sistemi, eksoz değişimi yaptırdıktan sonra ABD’ye getirdiğini söyledi. ABD’de, Klasik otomobil severler ve eski otomobillere ilgi duyanlar için Klasik Otomobil Festivalleri ülke çapında yaz sezonunun başlamasıyla her eyalette ilgi odağı haline geliyor. Klasik otomobiller her zaman vazgeçilmez seriler arasında yer alıyor. Eski arabalara ilgi duyanlar ya da klasik otomobilleri bir arada görme ve inceleme fırsatı arayanlar için TOFAŞ Doğan SLX ABD’de görmek için güzel bir fırsat oluşturduğu belirtildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri