AFRİN GAZİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AFRİN GAZİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AFRİN GAZİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Giresun
G.Tarihi: 11.03.2018 21:55
1794 Okunma
0
Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Afrin Gazisi Jandarma Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan’ı ziyaret etti.
 
Zeytin Dalı Harekatı'nın 41 inci gününde, Hatay’ın Hassa ilçesi karşısındaki Hac Bilal köyü Keltepe bölgesinde, Jandarma (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, korucular ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri ile PYD/PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 8 şehit verdiğimiz gün yaralanan Gazi Jan.Uzm.Çvş. Sezer Oğuzhan’ı Giresun Merkez Gedikkaya Mahallesindeki baba evinde ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Babası Polis Memuru olan Gazi Sezer Oğuzhan, ziyaretinden dolayı Vali Sarıfakıoğulları’na teşekkür ederek “Zeytin Dalı Harekatı” sırasında yaralanarak Gazi olduğu çatışma anında yaşadıklarını anlattı.
 
Vali Sarıfakıoğulları’da Şehitlerimize ve gazilerimize ne kadar minnet duysak azdır ifadelerinde bulunarak “Kahraman Afrin Gazimizi ve ailesini ziyaret ettik. Tüm gazilerimize Yüce Allah'tan şifa, Şehitlerimize gani gani rahmet diliyorum” dedi.
 
Ziyaret sırasında Vali Sarıfakıoğulları’a Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Komutanı Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun da eşlik etti.Giresun Valiliği
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri