AK PARTİ’DEN BAYRAM ÇIKARMASI

AK PARTİ’DEN BAYRAM ÇIKARMASI

AK PARTİ’DEN BAYRAM ÇIKARMASI
Giresun
G.Tarihi: 06.06.2022 05:57
587 Okunma
1
AK PARTİ’DEN BAYRAM ÇIKARMASI
AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluk’a giderek İlçe Teşkilatlarıyla ve hemşerileriyle bayramlaşmak için programa katıldılar.

Dünyayı etkisi altına alan ve iki yıl gibi uzun bir süre devam eden Pandemi sonrası ilk kez bir araya gelen teşkilatlar hem bayramlaşıldı hemde hasret giderildi. Vatandaşlarla yapılan yüzyüze sohbet ise ziyaretlere ayrı bir anlam kazandırdı.  
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 16 ilçe teşkilatımızla devamlı  istişare halindeyiz. Bayramı da fırsat bilerek teşkilatımızla ve hemşeHrilerizle buluşup, kucaklaşarak eski bayramları yadettiklerini söyledi. Çok şükür pandemi sürecini ülke olarak çok iyi atlattıklarını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu süreci en az hasarla geçirdiklerini ifade etti.
Milletvekilleriyle birlikte ara vermeden ilçeleriyle yüz yüze iletişime geçtiklerini ifade eden Tatlı, herkes bilsin ki, Hem vekillerimiz hem teşkilatımız girilmedik ev, oturulmadık dükkan, hasbihal etmediğimiz bir vatandaş bile kalmayacak diye konuştu.
Milletvekillerine ve teşkilatlarına teşekkürlerini sunan İl Başkanı Tatlı, çok mutluyum ki birbirini bu kadar seven, birbirine bu kadar sahip çıkan bir partiye sahibiz, bu da her zaman olduğu gibi başarıyı getirecektir dedi.
Ramazan ayı ve bayram sürecinde çalışan tüm teşkilat mensuplarımın, hemşehrilemin ve İslam aleminin bayramı mübarek olsun diyerek sözlerini noktaladı.
    
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri