AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI GÖREV DAĞILIMI YAPTI

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI GÖREV DAĞILIMI YAPTI

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI GÖREV DAĞILIMI YAPTI
Giresun
3207 Okunma
0

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI GÖREV DAĞILIMI YAPTI


AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, 6. Olağan Kongre sürecini 16 ilçenin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla tamamladıklarını anımsattı.

Bayram havasında gerçekleşen kongrelerde en ufak bir sıkıntı dahi yaşanmadan birlik ve beraberliğin pekiştiğini dile getiren Ak Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Ülkemiz açısından son derece öneme sahip olan 2019 seçimleri öncesi kadrolarımızda tecrübeli arkadaşlarla, yeni arkadaşlara da görev vererek, yönetimlerimiz yenilenerek dinamik hale gelmiş, büyük zafere giden bu mukaddes yolda çalışmalarına tüm hızla başlamıştır.” dedi.

Aytekin Şenlikoğlu, il yönetiminin nüfus oranına göre yeni dönemde 30 asil ve 15 yedek üye olarak seçildiğini ifade ederek, “30 kişilik asil yönetim kurulumuzda 7 bayan arkadaşımız görev almıştır. 30 yaş altı 2 arkadaşımız da genç kategorisinde yer almıştır. 14 kişi bir önceki dönemden, 16 arkadaşımız da yeni yönetimde bizlere katılmışlardır. 5 asil 5 yedek disiplin kurulu, 3 asil 2 yedek ise demokrasi hakem kurulu 6. Olağan İl Kongremizle yeniden belirlenerek seçilmişlerdir.” dedi.

Daha sonra görev alan yeni başkan yardımcılar şöyle oluştu;
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri